C I R K U S Z I S K O L A

Akrobatika oktatás, zsonglőr oktatás, mozgás fejlesztés

cirisuli_logo_new.jpgEdzőink:

 

Szokolay Zsigmond (Zsé)

Cirkusziskola alapítója

Zsonglőr, akrobatika, minitrambulin oktatószokolay_zsigmond_kep1.jpg

1978-ban láttam meg a napvilágot és '86-ban már gólyalábon álltam!
Érettségi után kezdett izgalmassá válni életem, sok-sok utazás, cégalapítás, több iskolányi képzettség és a cirkuszban eltöltött évek után alapítottam meg a Cirkusziskolát Óbudán. Jelen pillanatban a Baross Imre Artistaképző tanári karának vagyok egyik oszlopos tagja.
Sok befektetett energia, pénz és kitartás után mondhatom, hogy aki nálunk tanul, legyen kicsi vagy nagy... boldog és teljes életet fog élni!

 

Szepessy Bálint (Bárány)

Zsonglőr oktató barany_zsongi_tanar.jpg

 2000-ben ismerkedtem meg az első zsonglőreszközzel, az ördögpálcával. Pár évvel később labdával, karikával és buzogánnyal is elkezdtem gyakorolni, majd jött a diaboló meg a többi, végül, azon kaptam magam, hogy az összes létező zsonglőrjátékot megszerettem. A hobbyból azóta megélhetés lett és a tárgymanipulációt napi szintű gyakorlással próbálom meg professzionális szintre fejleszteni. A Tűzfészek Zsonglőrtársulat alapítótagja lettem (www.firenest.hu) és a klasszikus vonal mellett felvettem a tűzzsonglőrködést is. Örömmel tölt el, hogy átadhatom a tudásomat a következő generációnak, hogy minél szélesebb körben terjesszük el ezt a fantasztikus játékot ami az ügyességre, az egyensúlyra és a koncentrációra épül.

 

Szemes Dávid (Dávidzon)

Akrobatika és levegőakrobatika oktatódavid_kep1.jpg

2006-ban végeztem az Állami Artistaképző Intézetben. Eleinte egy dobó akrobata csoporttal dolgoztam, majd egy ugródeszka csoport tagjaként jártam be Európát. Több ízben léptem fel a Fővárosi Nagycirkuszban, teljesítettünk egy Norvég szezont és volt szerencsénk részt venni Franciaországban a Bayeux-i Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, ahol különdíjat nyertünk. Jelenleg levegő akrobataként tevékenykedem.

Bálint Mónika (Móni)

Zsonglőr oktató moni_kep1.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 44
Heti: 131
Havi: 542
Össz.: 86 897

Látogatottság növelés
Oldal: Edzőink
C I R K U S Z I S K O L A - © 2008 - 2020 - cirkusziskola.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »